Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

RSS

 Pientä päivitystä kuulumisiin
03.03.2018 14:19 | Minna

Viime päivityksestä on kulunut aikaa ja tässä lyhyesti uudempia kuulumisia.

Viime pentueesta Nappi jäi yhteisomistukseen Ramstedtin Jaanan kanssa ja asustelee Aleksin ja Hennan silmäteränä käyden aina välillä viihdyttämässä myös meitä. Napin kanssa kävimme viime kesänä muutamissa pentunäyttelyissä lupaavin arvosteluin. Myös yhteen viralliseen näyttelyyn ehdimme osallistua ennen karvanlähtöä ja Nappi saikin erinomaisen laatuarvostelun ja luokkavoiton. Nyt kesää kohti alamme vilkuilemaan vähän enemmän kalenteria sillä silmällä, minne suuntaisimme näyttelykehään seuraavaksi.

Viime kesänä myös Topi pyörähteli kehässä vaihtelevin tuloksin. Topi tarvitsisi näyttelyjuttuihin lisää itsevarmuutta, eikä hihnan toisen pään hermoilu tilannetta helpota. Välillä meillä meni kuitenkin ihan hyvinkin, kun tarpeeksi rennosti osasimme ottaa eli on Topilla SERT ja vara-sertikin jo takataskussa. Uudella innolla ensi kesänä kokeilemme jatkaa näyttelyharrastusta, vaikka Topin lempilaji onkin agility. Kuvassa Venlan ja Topin reenailua, meno näyttää jo varsin hyvältä.

Tällä hetkellä meillä on ehkä pentusuunnitelmia syksylle, mutta niistä lisää myöhemmin.


( Päivitetty: 03.03.2018 18:16 )

 - Minna | Kommentoi Pennun tuoksua :)
27.11.2016 16:53 | Minna

Meille syntyi pentuja 21.11. Netta synnytti 2 narttua ja 4 urosta. Mutta valitettavasti samoin kuin viimeksikin, viimeisenä syntynyt pentu oli kovasti muita pienempi ja vaikka kovasti taisteli, niin pikkutyttönen siirtyi enkelikoiraksi.

Muu viisikko voi hyvin, kovasti kasvaa ja kehittyy. Pigmenttiäkin on tullut jo todella hyvin :)

Kuvassa pennut 6 vrk.

Narttupentu jäänee Kempeleeseen. Kahdelle urokselle on jo koti odottamassa, mutta 2 urosta vielä etsii omaa kotiaan.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä :)


( Päivitetty: 28.11.2016 19:12 )

 - Minna | Kommentoi 12.09.2016 13:55 | Minna

Seuraava Minako Shiroi-pentue on suunnitteilla :)

Ihan yllättäen suunnitelmat muuttuivat täysin lennosta. Netan piti lähteä ensi perjantaina Poriin passi mukanaan mahdollisesti useampaakin ulkomaan vierailua varten. Ainakin Tallinnan näyttelyyn seuraavana viikonloppuna oli jo ilmoittauduttu. Mutta aina voi suunnitelmat muuttua... ja nyt seuraava pentue onkin suunnitteilla Netalle ja Pepille (Noblewhite Pretty Finn). Astutusta suunnitellaan ensi viikolle.

Pepi on mun ihana 10-vuotias uros, joka on asustellut nyt n.1½-vuotta vanhemmillani. Yhteiselo Kamun kanssa muuttui hankalaksi Netan muutettua meille. Kamu on omistushaluinen ja mustasukkainen, joten koki Pepin uhkaksi ja Pepille oli helpotus muuttaa Ranualle äitini lenkkeilyseuraksi.

Tässä kuvassa Pepi viime viikolla

Viime viikolla Pepin kanssa ulkoillessa, tuli haikeus siitä, ettei koirulista jäänyt itselleni mitään ja ajatus alkoi hautumaan.... Mahdollisuus toteuttaa ajatus, tuli vähän yllättäen puskista, mutta eikös ne nopeat liikkeet ole näyttävimpiä :)

Toiveissa olisi ryhdikäs pentue ja ehkä hieman vahvempi kokonaisuutena kuin pentue Kamun kanssa. Molemmat vanhemmat ovat kansainvälisiä valioita (C.I.B), tosin Netta vielä vahvistusta vaille, mutta odotamme virallista vahvistusta lähipäivinä.

Jos olet kiinnostunut pentueesta, ota yhteyttä :)


 - Minna | Kommentoi 02.09.2016 20:01 | Minna

Pitkästä aikaa päivitystä sivuillekin. Keväällä kaikki tapahtui niin yhtä aikaa ettei aikaa riittänyt sivujen päivitykseen, mutta lupaan nyt vähän petrata :)

Aika kaaottista oli samaan aikaan asuntoesittelyt, pennut, asunnon myynti, muutto ja vielä uusi työpaikka. Mutta kaikesta selvittiin, vaikka olisikin toivonut rauhallisempaa laatuaikaa pentujen kanssa :)

Pentue syntyi siis Joulupäivän iltana ja pennut muuttivat uusiin ihaniin koteihin ja ovat nyt iloisia nuoria ja eläväisiä nuoria :) Aika menee niin nopeasti.

Topi jäi ilahduttamaan meitä kotiin vanhempiensa Netan ja Kamun seuraksi tai harmiksi, ehkä nyt jo seuraksi :).

Muutamissa näyttelyissä on Topin kanssa käyty pentuluokassa harjoittelemassa hyvin tuloksin.

Ainakin Topi, Tuisku ja Onni ovat jo perehtyneet lupaavasti agilityn alkeisiin, saapa nähdä mihin into riittää.

Tässä lyhyesti ja lupaan tarkempia kuulumisia piakkoin :)

Mukavaa syksyä kaikille!


 - Minna | Kommentoi Ensimmäinen Minako Shiroi pentue syntyi 25.12.
04.01.2016 22:47 | Minna

Ajatusta on hauduteltu pitkään ja hartaasti.. ja lopulta se vaan tulla tupsahti yllättäen ja odottamatta, mutta toisaalta niin odotetusti :) 

Ei ole ollut itsestään selvää, että meille tulee pentuja.. Ei edes sitten, kun Netta muutti meille.. On ollut helppo kommentoida ja sanoa ja sanon edelleenkin (lupaan etten muutu), mutta silti... Olen harrastanut rotua pitkään (-90-luvun alusta) ja kaikenlaista on ollut matkan varrella ja usein mietin asioita liiankin vastuullisesti ja pitkään. Ja seison sanojeni takana.

Ensimmäinen Minako Shiroi pentue on kuitenkin syntynyt 25.12.2015 :) Emänä Netta (Dunlin´s Noble Jewel Of Houndbrae) ja isänä Kamu (Noblewhite Kind Of Magic). Netan sysimustaa pigmenttiä täydentää Kamun todella mahtavaa luonnetta ;)

Jouluyönä Netta synnytti 6 urostapentua, joista viimeisenä syntynyt nukkuin pois 2 vrkn ikäisenä. Muut 5 urospentua voivat hyvin. Pennut ovat aikalailla varattuna, mutta tarkemman tiedon saa kysymällä :)


( Päivitetty: 04.01.2016 23:18 )

 - Minna | Kommentoi


©2018 kennel Minako Shiroi - suntuubi.com