Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

RSS

 Nousujohteisuutta näyttelyissä
20.05.2018 18:44 | Minna

Tänä keväänä olemme käyneet Topin ja Napin kanssa kolmessa näyttelyssä. Näyttelykausi avattiin kylmässä kelissä Kajaanissa 5.5. jossa tuomarina oli Jetta Tschokkinen. Topi ja Nappi saivat laatuarvosteluksi molemmat EH. Tänä viikonloppuna oli vuorossa Oulainen ja Taivalkoski.


Oulaisiin ajelimme Jaanan kanssa aurinkoisessa säässä, tuomarina oli Paavo Mattila. Topi oli ainut uros ja sai Erinomaisen ilman SAta. Nappi sijoittui junnunartuissa ERI3. 


Taivalkoskelle asetimme tavoitteeksi, että parannamme edellisistä tuloksista ja siinä myös onnistuimme. Uroksissa kisasivat Kamun pojat; nuorissa Schenck´s Leonardo ja avoimissa Topi (Minako Shiroi Joulun Toivo) Molemmat saivat ERIn ja SAn ja paras uros-kisassa voiton vei tuomarin sanoin vanhempi eli Topi oli ykkönen ja Leonardo kakkonen. Topille siis toinen SERT. Topi oli lopulta myös VSP.


Junnuissa Nappi esiintyi hyvin vauhdikkaasti, ei millään malttanut odottaa vuoroaan vaan kävi Topin ollessa kehässä tervehtimässä meitä :) Ja vauhtia riitti vielä omaan esiintymiseenkin niin ettei pöydällä pysynyt. Hienosti Napillekin vauhdista ja vaarallisista tilanteista huolimatta ERI ja SA ja sijoittui luokassaan toiseksi ja lopulta myös PN2 ja Vara-Sert. Olemme tyytyväisiä :)

Seuraavaksi tulee hieman näyttelytaukoa, Topi nähtäneen seuraavan kerran kehässä vasta heinäkuussa. Sitä ennen toivottavasti kuitenkin Rovaniemelläkin nähtäneen kaksi Minako Shiroita kehässä. Lisäilen kuvia meidän näyttelytähdistä myöhemmin. Kamera on kulkenut mukana, mutta kuvat jääneet ottamatta. Pitänee vähän petrata sen suhteen.

Loppuun kuitenkin kuva meidän uusista hienoista näyttelykärryistä, jotka tänään testattiin ihan loistaviksi ja onnistuttiin saamaan sujuvasti autoonkin :)


( Päivitetty: 20.05.2018 19:20 )

 - Minna | Kommentoi Pientä päivitystä kuulumisiin
03.03.2018 14:19 | Minna

Viime päivityksestä on kulunut aikaa ja tässä lyhyesti uudempia kuulumisia.

Viime pentueesta Nappi jäi yhteisomistukseen Ramstedtin Jaanan kanssa ja asustelee Aleksin ja Hennan silmäteränä käyden aina välillä viihdyttämässä myös meitä. Napin kanssa kävimme viime kesänä muutamissa pentunäyttelyissä lupaavin arvosteluin. Myös yhteen viralliseen näyttelyyn ehdimme osallistua ennen karvanlähtöä ja Nappi saikin erinomaisen laatuarvostelun ja luokkavoiton. Nyt kesää kohti alamme vilkuilemaan vähän enemmän kalenteria sillä silmällä, minne suuntaisimme näyttelykehään seuraavaksi.

Viime kesänä myös Topi pyörähteli kehässä vaihtelevin tuloksin. Topi tarvitsisi näyttelyjuttuihin lisää itsevarmuutta, eikä hihnan toisen pään hermoilu tilannetta helpota. Välillä meillä meni kuitenkin ihan hyvinkin, kun tarpeeksi rennosti osasimme ottaa eli on Topilla SERT ja vara-sertikin jo takataskussa. Uudella innolla ensi kesänä kokeilemme jatkaa näyttelyharrastusta, vaikka Topin lempilaji onkin agility. Kuvassa Venlan ja Topin reenailua, meno näyttää jo varsin hyvältä.

Tällä hetkellä meillä on ehkä pentusuunnitelmia syksylle, mutta niistä lisää myöhemmin.


( Päivitetty: 03.03.2018 18:16 )

 - Minna | Kommentit (1)Kommentoi Pennun tuoksua :)
27.11.2016 16:53 | Minna

Meille syntyi pentuja 21.11. Netta synnytti 2 narttua ja 4 urosta. Mutta valitettavasti samoin kuin viimeksikin, viimeisenä syntynyt pentu oli kovasti muita pienempi ja vaikka kovasti taisteli, niin pikkutyttönen siirtyi enkelikoiraksi.

Muu viisikko voi hyvin, kovasti kasvaa ja kehittyy. Pigmenttiäkin on tullut jo todella hyvin :)

Kuvassa pennut 6 vrk.

Narttupentu jäänee Kempeleeseen. Kahdelle urokselle on jo koti odottamassa, mutta 2 urosta vielä etsii omaa kotiaan.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä :)


( Päivitetty: 28.11.2016 19:12 )

 - Minna | Kommentoi 12.09.2016 13:55 | Minna

Seuraava Minako Shiroi-pentue on suunnitteilla :)

Ihan yllättäen suunnitelmat muuttuivat täysin lennosta. Netan piti lähteä ensi perjantaina Poriin passi mukanaan mahdollisesti useampaakin ulkomaan vierailua varten. Ainakin Tallinnan näyttelyyn seuraavana viikonloppuna oli jo ilmoittauduttu. Mutta aina voi suunnitelmat muuttua... ja nyt seuraava pentue onkin suunnitteilla Netalle ja Pepille (Noblewhite Pretty Finn). Astutusta suunnitellaan ensi viikolle.

Pepi on mun ihana 10-vuotias uros, joka on asustellut nyt n.1½-vuotta vanhemmillani. Yhteiselo Kamun kanssa muuttui hankalaksi Netan muutettua meille. Kamu on omistushaluinen ja mustasukkainen, joten koki Pepin uhkaksi ja Pepille oli helpotus muuttaa Ranualle äitini lenkkeilyseuraksi.

Tässä kuvassa Pepi viime viikolla

Viime viikolla Pepin kanssa ulkoillessa, tuli haikeus siitä, ettei koirulista jäänyt itselleni mitään ja ajatus alkoi hautumaan.... Mahdollisuus toteuttaa ajatus, tuli vähän yllättäen puskista, mutta eikös ne nopeat liikkeet ole näyttävimpiä :)

Toiveissa olisi ryhdikäs pentue ja ehkä hieman vahvempi kokonaisuutena kuin pentue Kamun kanssa. Molemmat vanhemmat ovat kansainvälisiä valioita (C.I.B), tosin Netta vielä vahvistusta vaille, mutta odotamme virallista vahvistusta lähipäivinä.

Jos olet kiinnostunut pentueesta, ota yhteyttä :)


 - Minna | Kommentoi 02.09.2016 20:01 | Minna

Pitkästä aikaa päivitystä sivuillekin. Keväällä kaikki tapahtui niin yhtä aikaa ettei aikaa riittänyt sivujen päivitykseen, mutta lupaan nyt vähän petrata :)

Aika kaaottista oli samaan aikaan asuntoesittelyt, pennut, asunnon myynti, muutto ja vielä uusi työpaikka. Mutta kaikesta selvittiin, vaikka olisikin toivonut rauhallisempaa laatuaikaa pentujen kanssa :)

Pentue syntyi siis Joulupäivän iltana ja pennut muuttivat uusiin ihaniin koteihin ja ovat nyt iloisia nuoria ja eläväisiä nuoria :) Aika menee niin nopeasti.

Topi jäi ilahduttamaan meitä kotiin vanhempiensa Netan ja Kamun seuraksi tai harmiksi, ehkä nyt jo seuraksi :).

Muutamissa näyttelyissä on Topin kanssa käyty pentuluokassa harjoittelemassa hyvin tuloksin.

Ainakin Topi, Tuisku ja Onni ovat jo perehtyneet lupaavasti agilityn alkeisiin, saapa nähdä mihin into riittää.

Tässä lyhyesti ja lupaan tarkempia kuulumisia piakkoin :)

Mukavaa syksyä kaikille!


 - Minna | Kommentoi


©2018 kennel Minako Shiroi - suntuubi.com